Stål brakker

Brakker i stål

Brakker i stål er en god løsning for mange behov på et anleggsområde. Vi leverer møterom fullt innredet, eller garderober for mange eller noen få, med og uten toalett og dusj. Store og små sanitærbrakker. Såkalte LOMP brakker, som inneholder toalett, vask, dusj, vaskerenne, garderobeknagger og -skap. Og brakker med kokemuligheter og spiserom.

Kvalitet

Vi har utarbeidet gode og varierte tegninger av de, erfaringsmessig, mest brukte brakkemodulene og laget en portofølje med XL-standardiserte brakker i stål XC1-XC18. Dette sikrer XL-Container fleksibilitet og leveringsdyktighet som kommer kunden tilgode i form av kort responstid, enkel forståelse og kostnadseffektivitet. I tillegg sikrer vi best mulig kvalitet i alle ledd.

Tilpasset nordiske forhold

Våre brakkemoduler blir produsert i Tsjekkia, Slovakia og Ungarn i meget høy kvalitet tilpasset nordiske forhold. Modulene som vi har for utleie har i utgangspunktet blålakkerte rammer og lysgrå paneler. Modulene kan selvsagt leveres i kundens egne farger, både for langtids leie og salg. På forespørsel kan vi levere med ønsket profil utformet etter kundens ønsker og spesifikasjoner, på relativt kort varsel.

XL-Container
tilbyr montering og demontering på fast pris etter avtale. Kunden besørger selv fundament, tilkobling av: el og vvs, søppelcontainer, tilkomst og mobilkran.

Brakkemoduler
som ikke er på lager, eller må skreddersys kan leveres på ca 6 uker fra bestilling.

Tegninger og spesifikasjoner
av våre XL-standardmoduler kan sendes på forespørsel. Ta kontakt.