Utstyrte containere

Vi tilbyr mange «XL-standardiserte» containere utstyrt som, for eksempel; rørlager, verksted, lagerhyller, dekklager og HMS. Alle typer containere med skreddersøm tegnes, modifiseres og innredes etter kundens spesifikasjoner og behov. God kommunikasjon i forkant sikrer det beste resultatet.

Mange som leier containere har behov for montering av hyller og/eller andre innretninger. Vi har mange XL-standardiserte kategorier på lager, men skreddersyr som nevnt, etter kundens behov, og vi har rask leveringstid.

XL VERKSTEDCONTAINER

Et mobilt verksted på anleggsområde eller lignende forenkler arbeidsoppgaver og effektiviserer arbeidet. Vi tilbyr innredede verkstedscontainere etter spesifiserte behov og krav. Størrelse på skap, hyller og benker tilpasses behov og containerens størrelse.

MILJØCONTAINER

Dette er en container for godkjent oppbevaring av olje- og smøremidler. Containeren er sikret med oppsamligskar som er et krav, og forhindrer potensiell forurensing til grunn, som kan oppstå.

Kan også leveres isolert og med innlagt strøm, lys og varme

XL HYLLECONTAINER

Oppbevaring i hyller skaper orden og oversikt. Dette gir igjen større effektivitet og mindre svinn, noe alle anleggsplasser ønsker og strever etter. Containere med hyller fra gulv til tak, gjerne på begge sider tilpasses etter behov og krav..

XL HMS-CONTAINER

Et lite «minisykehus» på anleggsområde. På enkelte større byggeplasser er det påkrevd med en slik container. Denne containeren skiller seg vesentlig ut i farge og dekor i forhold til vanlige containere. Vi tilbyr fullt utstyr HMS-container med medisinsk utstyr etter spesifikasjoner..

DEKKCONTAINER

Oppbevaring av dekk er plasskrevende og vi har containere innredet med spesialhyller for dette formålet. Containeren fås i flere størrelser og med hyller fra gulv til tak hvis ønskelig. Hyllene er spesiallaget for formålet og er i stål.

Empty tab. Edit page to add content here.

Tilleggstjenester

Personelldører, strøm, varme og lys tilrettelegges og monteres i alle typer containere. Vi har gode samarbeidspartnere på lakkering og logo montering dersom det er ønskelig å ha egen profil på containerne. Dette utføres i løpet av få dager etter bestilling. Beskrivelse og bilder av både standardiserte og enkelte referanser på skreddersøm ligger katalogisert i «rullegardinmenyen» ovenfor.