Tilbehør og transport

På vårt lager i Midtgardveien på Gausel lagerfører vi en del utstyr som er etterspurt i forbindelse med containere og brakker i stål. Mye av dette utstyret er også enkelt å ettermontere hvis du allerede har en tom ISO- eller lagercontainer. Behov endres kanskje etterhvert.

Containere og utstyr transporteres med bil eller båt tilpasset hver enkelt sitt behov. Kranbil, sidelaster, skapbil eller båt. Vi har levert utstyr i Baltikum, Skandinavia, og hele Norge men selvsagt mest i vårt hjemmemarked her i Rogaland. Faste priser per transportsone til blant annet Jæren med Hå, Time og Klepp kommune og resten av Nordjæren. Faste lokal takster til Sola, Sandnes og Stavanger. Vi transporterer selvsagt også til Haugalandet og Stord.

HYLLER OG REOLER

For å holde god orden i verktøy og utstyr på anleggsområdet fungerer det fint å utstyre containere med hyller og reoler. God oversikt gir bedre effektivitet og bedre økonomi. Hyller og reoler leveres i forskjellige lengder og dybder. Vi spesialtilpasser til ethvert behov. De leveres både i tre og i stål og lagerføres hos oss. Med andre ord, rask leveringstid.

MØBLER

En container kan utstyres til å bli et trivelig sted for brukerne. Vi har kontormøbler, garderobeutstyr, benker, spiseromsmøbler og lignende etter behov. Byggemøte er en typisk aktivitet på et anleggsområde. Vi har møteromsmøbler til dette behovet. Spiserom kan tilrettelegges, og innredes med minikjøkken for enkel matlaging og kjøleskap for oppbevaring av mat. Dette gir trivsel på arbeidsplassen.

VERKSTEDSTILBEHØR

Hold orden! Vi leverer arbeidsbenk med skrustikke, utstyrstavler for god orden på verktøy, verktøyskap og -skuffer og verktøyhyller for oppbevaring etter behov. Ingenting irriterer mer enn rot i spiker- og skrueskuffene…

SMÅREKVISITA

Vi hjelper med å få på plass detaljer som utgjør en forskjell når en skal bruke containeren. Smårekvisita er ting som: avbitertang, lastestropper, sikringstropper, tapedispenser, flyttebokser og -esker, strips osv.